martes, 5 de octubre de 2010

Austràlia: La granota assedegada

Publicado por Els músics de Bremen en 6:18
Hola!
Doncs avui, els músics de Bremen, us portem un conte d'Austràlia! Sí, sí, de ben lluny! És un dels contes que explicaven els primers habitants d'aquest continent que es troba a l'altra punta del planeta.
El conte tracta sobre una granota, anomenada Didelí, que vivia a Austràlia fa molts anys. 
La Didelí sempre tenia molta set, i un dia tenia tanta set, tanta, que va deixar secs els rius i els llacs, però encara no en tenia prou, i va beure tant fins a deixar la terra seca, sense una gota d'aigua fresqueta.
Els animals van començar a tenir set i com no hi havia aigua, pensaven que moririen. Un ratpenat molt eixerit que passava per allí va tenir una idea, deia que si feien riure a la Didelí, tota l'aigua li sortiria per la boca.
Molts animals van intentar fer-la riure, però la granota Didelí ni tan sols els escoltava. Fins que va arribar la senyora anguila! Ella va començar a ballar la dansa de la serpentina i sense voler li va fer pessigolles a la panxa, i la Didelí va començar a riure i l'aigua li va a començar a sortir de la boca!
Finalment, l'aigua va tornar als rius i els llacs, els animals ja tenien aigua per beure i els arbres van poder  alimentar-se una altre vegada! 


Doncs ara si voleu veure a la granota Didelí amb la panxa ben  plena, només heu de fer click aquí.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Molt xulo!!!!! Tant de bo tots els problemes es solucionesin fen pessigolles o fent riure! Bon recurs el de Una Mà de Contes!

Els músics de Bremen on 19 de octubre de 2010, 1:47 dijo...

Moltes gràcies! Esperem que tothom pensi així. Seguirem penjant nous contes tan divertits com aquest! Una abraçada!

Publicar un comentario

 

Hi havia una vegada... Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez

adelgazar