martes, 5 de octubre de 2010

La Pissara Digital Interactica (PDI)

Publicado por Els músics de Bremen en 1:43
La PDI és una eina educativa formada per un ordinador, un videoprojector i un dispositiu de control de punter. És interessant ja que podem interactuar mitjançant el contacte directe amb la pissarra, sense la necessitat d'utilitzar ratolí. A més, suposa la substitució de les pissarres tradicionals per explicar la lliçó, en les quals, només podies fer servir el guix i l'espai era molt més reduït.
Amb la PDI pots preparar amb antelació les classes, fer-les més didàctiques i divertides, aconseguint així una motivació major per part de l'alumnat. La PDI incorpora activitats lúdiques especialitzades en totes les matèries: matemàtiques, català, anglès, castellà, geografia, etc. Les activitats realitzades a l'aula es poden guardar i enviar directament als alumnes i pots continuar on ho havies deixat el dia anterior, amb la comoditat de no haver de tornar-ho a preparar.
L'únic inconvenient que pot tenir la PDI pot ser per problemes tècnics o manca d'electricitat. En aquests casos, un bon educador ha de tenir recursos al seu abast per a continuar la classe, i avisar el més ràpid possible a un tècnic per a que arregli la pissarra digital.
Pensem que aquesta eina interactiva és un gran pas dins de l'educació. Actualment ja moltes escoles poden gaudir-ne i aprendre amb ella.






0 comentarios:

Publicar un comentario

 

Hi havia una vegada... Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez

adelgazar