miércoles, 27 de octubre de 2010

StoryBird: Llibres infantils escrits entre tots

Publicado por Els músics de Bremen en 6:03
Avui us parlarem d'una curiosa i original eina que ens permetrà crear i distribuir contes o històries infantils de forma col·laborativa
Es tracta de: StoryBird

                                     
StoryBird és una eina online mitjançant la qual, com ja comentàvem, podem crear els nostres propis contes per a nens. Hi han diversos personatges de diversos artistes que així han aportat el seu granet de sorra.
Un cop fet el conte, mitjançant la mateixa web de StoryBird podem publicar, compartir, divulgar i crear una botiga online amb els contes, en format digital, encara que StoryBird aviat també ens permetrà editar i imprimir aquests contes en paper en breu. El que es mostra en el vídeo és el servei que proposa Storybird.

El mecanisme és molt senzill, s'accedeix a una àrea de treball i s'insereixen, fent ús dels recursos que ofereix Storybird, imatges, fons / escenaris i el text. Tot el contingut està definit pel lloc, excepte el text que és on es pot posar de manifest el talent dels nens per explicar una història. Els treballs realitzats es poden compartir a la xarxa ajudant a crear un conjunt de llibres infantils divertits, també es poden visualitzar en la pantalla per comptar els nens en qualsevol moment.
És una plataforma d'experimentació molt senzilla per a artistes i escriptors ansiosos per explicar històries i escampar la seva imaginació a través del teclat. D’aquesta manera serveix per motivar a la lectura de forma divertida.
L'edat recomanada per a experimentar amb les històries és entre 3 i 13 anys.
El lloc està en anglès però és molt intuïtiu i es pot entendre bastant bé. El repte és atrevir-se a realitzar creacions pròpies i compartir el moment amb els nens. Si teniu uns minuts de temps i molta imaginació, StoryBird pot ser l'eina ideal per crear i distribuir històries.

A continuació us mostrarem el nostre StoryBird. Va dirigit a nens de Cicle Inicial, tracta sobre una nena que ha fet nous amics vers a la seva "malaltia", la diabetis infantil. Com que és un tema bastant ampli, només em inclós un nombre reduït de personatges. 
Mirar Jana and his small friends
Per raons que desconeixem, el conte automàticament és torna privat. En el cas que succeeixi i voleu mirar el nostre StoryBird, no dubteu en comunicar-ho.

2 comentarios:

Janaina Minelli de Oliveira on 15 de noviembre de 2010, 5:03 dijo...

Oh, chicas, me ha gustado mucho la herramienta! Quería ver vuestro story.

Els músics de Bremen on 15 de noviembre de 2010, 12:21 dijo...

Hola Janaina! ja ho hem posat com a públic, no sabem quanta estona estarà com a públic. Si de cas demà ens ho mirem juntes.
Ens agrada saber que el treball que hem realitzat al nostre blog és d'interés i agrat per a tu.

Publicar un comentario

 

Hi havia una vegada... Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez

adelgazar